Alla kurser -paketet

Få Alla kurser till 55% rabatterat pris!

För oerfarna hundägare är kursen till hjälp för att lära dig grunderna i hundträning: hur man tränar en hund och en grund för att träna en valp på det sätt du vill. Med till exempel trick och lekar. För mer erfarna hundägare ger kursen tips om hur man korrigerar olika problembeteenden och en bra påminnelse om grunderna för hundträning.

Vilka kurser ingår i paketet?

Nedan är alla kurser kort specificerade!
Du kan även se introduktionsvideorna för alla kurser.

Grunderna i hundträning

För oerfarna hundägare är kursen till hjälp för att lära dig grunderna i hundträning: hur man tränar en hund och en grund för att träna en valp på det sätt du vill. Med till exempel trick och lekar. För mer erfarna hundägare ger kursen tips om hur man korrigerar olika problembeteenden och en bra påminnelse om grunderna för hundträning.

Fortsättningskurs

Hundträningens fortsättningskurs är utformad för att fördjupa de färdigheter vi lär ut på vår mycket populära kurs Grunderna i hundträning.

Valpkurs

Valpkursen är utformad för dig som är på väg att adoptera eller just har adopterat en ny valp. Valpkursen kommer att ge dig en omfattande förståelse för valpträning, de viktigaste färdigheterna som ska läras ut och valpens veckovisa utveckling. Med träningen kommer du att skapa en bra och solid grund för framtida träning och gott beteende!

Vardagsproblems­kurs

På kursen Vardagsproblem lär man sig de nödvändiga färdigheterna för att enkelt passera andra hundar, bilar och andra störande faktorer!

 • Gör promenaderna till en trevlig aktivitet istället för stressig.
 • Sluta uppfinna nya vägar för att undvika andra hundar.
 • Uppmuntra din hund och skapa en trygg promenadmiljö.

Under kurserna kommer du att lära dig:

 • Hur hunden lär sig
 • De viktigaste ägarens färdigheter
 • Modern träningsmetod baserad på positiv feedback
 • Användning av klicker
 • Avlägsnande av oönskat beteende
 • Kontroll av koppelbeteende och passerande situationer
 • Eliminering av dragande i kopplet
 • Valpträning
 • Över 13 nya trick och grund för ny träning
 • Aktiveringslekar och aktiviteter
 • Börja och träna doftarbete
 • Börja och träna i lydnad och rallylydnad
 • Allmänna tips för hundvardag

Kom med och lär dig tillsammans med över 6000 nöjda hundägare!

Fördelar med kursen

Du lär dig riktig hundträning från valpåldern och skapar en stadig grund för relationen mellan dig och din hund, samt för framtida inlärning och aktiviteter. Kurserna blir inte föråldrade, så du kan återvända till olika avsnitt igen.

Utbilda din hund i de nödvändiga färdigheterna för en säker och fungerande vardag, det vill säga grundläggande lydnad - samt korrigera eventuella störande beteenden!

Du kan fortsätta engagera dig med din hund i olika hobbyer och aktiviteter, oavsett om du vill lära din hund trick eller börja med lydnadsträning eller rallylydnad.

Varför ett kurspaket istället för enskilda kurser?

En stor del av kursdeltagarna köper 1-3 extra kurser förutom den första kursen. Med kurspaketet får du alla våra kurser för 55% billigare än om du köper dem separat, vilket ger dig många nya hobbyer och tips som du kanske inte ens hade förväntat dig!

Du får även månader och till och med år av aktiviteter med din hund genom nya hobbyer och trick.

Hundtränare: Emmeli Geber

HUNDTRÄNARE EMMELI GEEBER är utbildad hundtränare och hundcoach.


Emmeli’s filosofi är att hundägare ska hitta ett sätt att kommunicera med sina hundar på ett sätt som de förstår och har hjälpt många att få till en harmonisk vardag tillsammans med ett stärkt ömsesidigt förtroende och teamkänsla.


Emmeli har hållt på med hundar i över 10 år, är utbildad hundtränare på Hundens Hus i Stockholm (2019) och är certifierad hundcoach på Forshaga akademin (2022).

Köp Alla kurser -paketet redan idag!

Vill du ha en trevligare vardag tillsammans med din hund?
Köp nu Alla Kurser -Paketet och få allt du behöver till ett skäligt pris för att träna din hund och öva på hobbyer och tricks.

Onlinekursens innehåll

Kursen sker genom enkelt följbara videor. Du får många praktiska exempel och kan alltid återvända till svårare delar. Kursen blir inte föråldrad!

Om du fortfarande är tveksam, har du alltid 14 dagars full återlämningsrätt om du av någon anledning inte är helt nöjd med vår kurs!

Detta är vad våra kunder har sagt:

Starta kurserna nu!

Säg adjö till hundens dåliga beteende och börja en ny vardag som en erfaren hundhanterare och med nya hobbyer.
Om du inte är nöjd har du en fullständig återlämningsrätt inom 14 dagar!

Ofta ställda frågor

För kursen behöver du bra belöningsnamn för din hund. Vi rekommenderar också användning av en klicker, men du kan byta ut klickern mot ett klickord. För vissa övningar behöver du också lite utrustning som du kan hitta i alla hem, till exempel en tom flaska eller en filt.

Hela kursen är tillgänglig för dig så snart du har köpt den. Du kan genomföra kursen i din egen takt. I princip kan du göra kursen på en dag, men i verkligheten behöver både hund och människa vila för att lära sig. Kuonos rekommendation är att genomföra kursen på en vecka eller två, beroende på hur snabbt du vill utvecklas.

Vårt kurspaket är utmärkt för att träna en ny valp. Genom att tillämpa hundens naturliga inlärnings- och kommunikationsstilar kan du träna din valp att bete sig väl och respektera dina regler från en tidig ålder. Paketet inkluderar vår populära valpkurs, som går djupare in på ämnen specifika för valpar. (Rumsrenhet, valptugg, etc.)

Det finns ett gammalt talesätt: ”Man kan inte lära en gammal hund att sitta” . Detta är inte helt sant. Din äldre hund kan vara lite mer otålig i början, men med rätt metoder kan även en gammal hund tränas!

Om situationen kan simuleras på något sätt bör det inte finnas något hinder för inlärning. Ibland har dock vissa hundar specifika beteenden som kan vara svåra att gissa sig till. Om du är osäker, vänligen kontakta oss via e-post!

Betalningen görs via nätet. Våra betalningar sköts av Klarna. De erbjuder en mängd olika alternativ såsom direktbetalning, Swish, kortbetalning och faktura.

Kontakta oss via e-post info@hundtraningonline.se så skickar vi en faktura och en kod för att få tillgång till kursen. Om du betalar med faktura tar vi ut en avgift på 50 kr.

Om vi inte har svarat på din fråga på den här sidan svarar vi gärna via e-post.
Skicka din fråga till oss på info@hundtraningonline.se.

Kom med!

Börja lära dig nu och gör er tillvaro ännu trevligare för både dig och din hund!

Rulla till toppen