Beställnings- och leveransvillkor för online- och livekurser

Beställning

Onlinekurser kan beställas från Hundträning Onlines webbutik på hundtraningonline.se. Säljare är PI Ventures Oy (organisationsnummer FI2931872-5). Priserna på våra kurser inkluderar aktuell mervärdesskatt. Vi reserverar oss för prisändringar.

Vid beställning skapas ett konto för kunden hos tjänsten hundtraningonline.se. Kontot är obligatoriskt eftersom det ger tillgång till onlinekurser. Vid beställning sparar kunden sitt förnamn, efternamn och mailadress. Kunden ansvarar för att de uppgifter som de lämnar är korrekta. Om kunden är under 18 år måste denne begära sin målsmans samtycke för att beställa och gå kurserna.

https://iframe.mediadelivery.net/embed/139159/5ef9e225-8948-44d4-9cd9-3f42eb23b478?autoplay=false&loop=false&muted=false&preload=true

Leverans av onlinekurser

Efter beställning får kunden ett mejl innehållande användarnamn och lösenord, som kunden kan använda för att logga in på sajten och komma åt kursmaterialet. Om kunden inte får detta e-postmeddelande, till exempel på grund av ett tekniskt fel eller ett spamfilter, kan denne ställa in ett nytt lösenord för sig själv direkt efter beställning genom att använda ”har du glömt ditt lösenord” -funktionen och omedelbart logga in på kursen eller begära en återsändning av inloggningsuppgifterna från info@hundtraningonline.se.

Live kurser speciella villkor

När det gäller livekurser fungerar PI Ventures Oy som en marknadsplats, inte som säljare eller arrangör. Säljaren och arrangören av livekurserna är den partner som nämns i inledningen av varje livekurs. Om livekursen inte kan organiseras, till exempel på grund av för få deltagare, kommer PI Ventures Oy att återbetala de pengar som redan betalats inom 14 dagar från den dag kursen var tänkt att starta.

Deltagande i livekursen kan avbokas kostnadsfritt minst sju (7) dagar före kursstart. Om avbokningen sker mindre än sju (7) dagar före kursstart, kommer 50 % av betald kursavgift att hållas inne som avbokningsavgift.

Betalningsmetoder

Kuonos betalningsmetoder är bank- och kreditkort, nätbanksbetalningar och övriga betalsätt som betalningsförmedlaren möjliggör. Klarna fungerar som betalningsförmedlare och Hundträning Online tar inte emot eller lagrar information om betalningstransaktionen.

Betalningsförmedlare

Betalningarna sköts av betalningsförmedlare Klarna. Mer info finns att få på Klarna.se.

Ångerrätt

Enligt konsumentskyddslagen har kunden 14 dagars ångerrätt för de onlinekurser de har köpt. För byte eller retur ska kunden skicka ett mejl till info@hundtraningonline.se.

Ansvarsbegränsning

I samtliga fall är PI Ventures Oy:s ansvar begränsat till ett maximalt belopp motsvarande det som kunden har betalat till företaget under de senaste sex månaderna.

Dataskydd

Genom att beställa produkter från hundtraningonline.se samtycker kunden till att säljaren behandlar och lagrar sina personuppgifter i enlighet med integritetspolicyn.

Rulla till toppen