Förstå din hund bättre - Eliminera beteendeproblem hos din hund

Grunderna i hundträning med hundcoach Emmeli Geeber

Kursen är lämplig för både nya och erfarna hundägare.

I den här kursen lär du dig grunderna i hundträning – hur man jobbar med belöningar, hur du lär din hund att söka kontakt och hur du kan leka till att få ett fint samarbete med din hund. 

Se kursens presentation

Stämmer detta?

Om en eller flera av punkterna på listan låter bekanta kan denna grundkurs hjälpa dig.

Under kursen kommer du att lära dig:

  • Inlärning – hur hunden lär sig
  • Viktiga färdigheter för ägaren
  • Färdigheter för dig som ledare
  • Hur lär vi in ett bra koppelgående
  • Hur vi lär in ett fint koppelgående
  • Belöningar och releasekommando
  • Varför vi inte jobbar med bestraffning och dominans

Kom med och lär dig tillsammans med över 6000 nöjda hundägare!

Fördelar med kursen

Lär dig om hundar

Du lär dig om hur hundar lär sig och hur ägare bör agera för att stärka relationen till sina hundar. Kursen är inte tidsbegränsad, så du kan återvända till teorin när du vill

Få en säker och fungerande vardag

Du lär dig hur du kan lära din hund de färdigheter som krävs för ett säkert och fungerande vardagsliv, det vill säga grundläggande lydnad

Hitta lösningar till problem

Nästan alla hundar har något oönskat beteende som ägaren vill bli av med. I den här kursen får du lära dig hur du gör det.

Hundtränare: Emmeli Geber

HUNDTRÄNARE EMMELI GEEBER är utbildad hundtränare och hundcoach.

Emmeli’s filosofi är att hundägare ska hitta ett sätt att kommunicera med sina hundar på ett sätt som de förstår och har hjälpt många att få till en harmonisk vardag tillsammans med ett stärkt ömsesidigt förtroende och teamkänsla.Emmeli har hållt på med hundar i över 10 år, är utbildad hundtränare på Hundens Hus i Stockholm (2019) och är certifierad hundcoach på Forshaga akademin (2022).

Köp hundträningskursen redan idag!

Vill du ha en trevligare vardag tillsammans med din hund?
Köp vår hundträning online coachning så får du en bra deal på instruktioner för att förbättra din hunds välbefinnande.

Detta är vad våra kunder har sagt:

Onlinekursens innehåll

Du kan se alla moduler i kursen nedan, så att du vet vad som kommer att läras ut i kursen. Kursen är inte tidsbegränsad, utan är alltid tillgänglig för dig.

Om du fortfarande är osäker har du alltid 14 dagars full returrätt om du inte hittar en lösning på dina problem eller inte är helt nöjd med vår kurs!

Introduktion

Kontakt

Belöning och releasekommando

Omvänt lockande

Diverse

Starta kursen

Säg adjö till din hunds dåliga beteende. För gott.
Om du inte är nöjd har du 14 dagars full returrätt!

Ofta ställda frågor

För kursen behöver du bra belöningsnamn för din hund. Vi rekommenderar också användning av en klicker, men du kan byta ut klickern mot ett klickord. För vissa övningar behöver du också lite utrustning som du kan hitta i alla hem, till exempel en tom flaska eller en filt.

Hela kursen är tillgänglig för dig så snart du har köpt den. Du kan genomföra kursen i din egen takt. I princip kan du göra kursen på en dag, men i verkligheten behöver både hund och människa vila för att lära sig. Kuonos rekommendation är att genomföra kursen på en vecka eller två, beroende på hur snabbt du vill utvecklas.

Vår kurs är idealisk för att träna en ny valp. Genom att använda din hunds naturliga inlärnings- och kommunikationsstilar kan du träna din valp att uppföra sig väl och respektera dina regler från en tidig ålder. Vi rekommenderar också starkt att du tittar på vår separata valpkurs, som går in mer i detalj på valpspecifika ämnen (rumsrenhet, valpbett etc.).

Det finns ett gammalt talesätt: ”Man kan inte lära en gammal hund att sitta” . Detta är inte helt sant. Din äldre hund kan vara lite mer otålig i början, men med rätt metoder kan även en gammal hund tränas!

Om situationen kan simuleras på något sätt bör det inte finnas något hinder för inlärning. Ibland har dock vissa hundar specifika beteenden som kan vara svåra att gissa sig till. Om du är osäker, vänligen kontakta oss via e-post!

Betalningen görs via nätet. Våra betalningar sköts av Klarna. De erbjuder en mängd olika alternativ såsom direktbetalning, Swish, kortbetalning och faktura.

Kontakta oss via e-post info@hundtraningonline.se så skickar vi en faktura och en kod för att få tillgång till kursen. Om du betalar med faktura tar vi ut en avgift på 50 kr.

Om vi inte har svarat på din fråga på den här sidan svarar vi gärna via e-post.
Skicka din fråga till oss på info@hundtraningonline.se.

Kom med!

Börja lära dig nu och gör er tillvaro ännu trevligare för både dig och din hund!

Rulla till toppen