Valpkurs - träna din valp i de viktigaste färdigheterna och lägg grunden för en bra uppfostran

Valpkurs med hundtränare Emmeli Geeber

De viktigaste sakerna när du tränar en valp

Valpkursen är utformad för dig som är på väg att skaffa eller just har skaffat en ny valp. Valpkursen kommer att ge dig en omfattande förståelse för valpträning, de viktigaste färdigheterna som ska läras ut och valpens utveckling. Med träningen kommer du att skapa en bra och solid grund för framtida träning och gott beteende!
Vår valpkurs fungerar bäst tillsammans med kursen Grunderna i hundträning, och du kan lägga till den i din beställning för ett rabatterat pris!

Se kursens presentation

Låter det bekant?

Om en eller flera av punkterna i listan låter bekanta, kan den valpträning som Hundträning Online har utvecklat vara till hjälp för dig.

Under kursen kommer du att lära dig:

  • Valpens viktigaste färdigheter
  • Socialisering och anpassning
  • Vänja sig vid koppel och sele
  • Hur får man sin valp
    rumsren
  • Vad vi gör om valpens bits
  • Inkallning
  • Kontakt
  • Den viktiga leken

Kom med och lär dig tillsammans med flere tusen andra nöjda hundägare!

Fördelarna med valpkursen

Lär dig i din egen takt! Under onlinekursen för träning av din valp behöver du inte oroa dig för din valps beteende. Kursen är inte tidsbegränsad, så du kan gå tillbaka till svåra delar igen.

Du får lära dig hur du tränar din valp och de viktigaste färdigheterna som varje valp bör lära sig.

Perfekt som komplement till grundkursen om du är på väg att adoptera eller har adopterat en valp.

Hundtränare: Emmeli Geeber

HUNDTRÄNARE EMMELI GEEBER är utbildad hundtränare och hundcoach.

Emmeli’s filosofi är att hundägare ska hitta ett sätt att kommunicera med sina hundar på ett sätt som de förstår och har hjälpt många att få till en harmonisk vardag tillsammans med ett stärkt ömsesidigt förtroende och teamkänsla.Emmeli har hållt på med hundar i över 10 år, är utbildad hundtränare på Hundens Hus i Stockholm (2019) och är certifierad hundcoach på Forshaga akademin (2022).

Köp hundträningskursen redan idag!

Vill du ha instruktioner för att fostra en bra hund från valpen?
Köp en onlinekurs för valputbildning och få kostnadseffektiva instruktioner för att träna din valp till en underbar kamrat och få vardagen att fungera smidigt.

Onlinekursens innehåll

Du kan se alla lektioner i kursen nedan, så du vet vad som kommer att läras ut i kursen. Kursen är inte tidsbegränsad, utan finns ständigt tillgänglig för dig. Observera: Valpkursen är avsedd att tas tillsammans med kursen Grunderna i hundträning.

Om du fortfarande är osäker har du alltid 14 dagars fullständig ångerrätt om du inte hittar en lösning på dina problem eller inte är helt nöjd med vår kurs!

Valpkursens lektioner

Introduktion

Lek, motorik och hantering

Beteende och lärande

Inkallning och betingning

Mer lärande

Starta kursen

Uppfostra din drömhund från valpstadiet. Lär ut saker på rätt sätt från början.
Om du inte är nöjd har du 14 dagars full returrätt!

Ofta ställda frågor

För kursen behöver du bra belöningsnamn för din hund. Vi rekommenderar också användning av en klicker, men du kan byta ut klickern mot ett klickord. För vissa övningar behöver du också lite utrustning som du kan hitta i alla hem, till exempel en tom flaska eller en filt.

Hela kursen är tillgänglig för dig så snart du har köpt den. Du kan genomföra kursen i din egen takt. I princip kan du göra kursen på en dag, men i verkligheten behöver både hund och människa vila för att lära sig. Hundträning Onlines rekommendation är att genomföra kursen på en vecka eller två, beroende på hur snabbt du vill utvecklas.

Valpkursen är utformad för att fungera tillsammans med kursen Grunderna i hundträning. Vi rekommenderar därför detta paket med två kurser för valpträning.

Betalningen görs via nätet. Våra betalningar sköts av Klarna. De erbjuder en mängd olika alternativ såsom direktbetalning, Swish, kortbetalning och faktura.

Kontakta oss via e-post info@hundtraningonline.se så skickar vi en faktura och en kod för att få tillgång till kursen. Om du betalar med faktura tar vi ut en avgift på 50 kr.

Om vi inte har svarat på din fråga på den här sidan svarar vi gärna via e-post.
Skicka din fråga till oss på info@hundtraningonline.se.

Kom med!

Börja valpens träning nu och gör tillvaron trevlig för både dig och din hund.

Rulla till toppen